ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Σύνταξη : tasn

Στο Zone Press μας αρέσουν οι παρέες. Η Νίκη Αμαρουσίου είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις. Είναι μια παρέα, αλλά μια παρέα πολύ οργανωμένη, συνειδητοποιημένη, με στόχους και όνειρα. Από το πρώτο λεπτό που πάτησα στο γήπεδο της Κοκκινιάς αισθάνθηκα το περίσσιο πάθος και την αγάπη που έχουν για το μπάσκετ και κυρίως για τα παιδιά τους. Μου ανέλυσαν το πλάνο τους για τις ακαδημίες, την φετινή ανατροπή στην αντρική ομάδα, τις βλέψεις τους για το μέλλον και τα επόμενα άμεσα βήματα της ομάδας για τους καλοκαιρινούς μήνες. Η Νίκη Αμαρουσίου μας συστήνεται.

 

                                                     

ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΣ – ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Ως τεχνικός διευθυντής θα ήθελα να μου περιγράψετε την κατάσταση στην ομάδα, την νοοτροπία σας και τις αρμοδιότητές σας.

Χρυσόγελος Νίκος λέγομαι εγώ και είμαι ο τεχνικός διευθυντής στο μπάσκετ της νίκης Αμαρουσίου. Ασχολούμαι από το εφηβικό τμήμα μέχρι και τις ακαδημίες Και φέτος κλείνω τον όγδοο χρόνο στην ομάδα. Τρεις χρονιές βέβαια επειδή μου ζητήθηκε Βοήθησα και στο ανδρικό τμήμα ένα χρόνο στην Β εθνική και ένα χρόνο στην Γ. Η ομάδα δραστηριοποιείται στο ανατολικό Μαρούσι Η έδρα μας τα τελευταία 12 χρόνια είναι εδώ στο κλειστό της Κοκκινιάς μας το έχει παραχωρήσει ο Δήμος. Πάμε αρκετά καλά στο κομμάτι των ακαδημιών και ειδικά χωρίς να το περιμένουμε δεδομένων των δύο χρόνων αποχής του κορονοϊού. Τα δύο χρόνια εκείνα αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα ότι τα παιδιά ξεκίνησαν και σταμάτησαν πολλές φορές, χάσανε το ρυθμό τους αλλά παρόλα αυτά επέστρεψαν και συνέχισαν. Εμάς μας ενδιαφέρει πάρα πολύ τα παιδιά να βρίσκουν ενδιαφέρον και να παραμένουν στο χώρο του αθλητισμού. Οι προπονήσεις μας γίνονται όλες εδώ στο κλειστό της Κοκκινιάς, είναι ένα γυμναστήριο σύγχρονο, πολύ προσεγμένο. Είμαστε μία ομάδα που επιθυμούμε ότι έσοδα έχουμε να είναι ικανοποιημένοι οι προπονητές που ασχολούνται με τα παιδιά Κι εμείς να παρέχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στα παιδιά. Φέτος ας πούμε μετά από δύο χρόνια αποχής καταφέραμε να πάμε σε ένα πολύ ωραίο τουρνουά στο ράντζο στο Σοφικό Κορινθίας. Τα παιδιά για έξι μέρες παίξανε μπάσκετ, γελάσανε, έκαναν γνωριμίες, ήρθαν κοντά στο χώρο του αθλητισμού τους καλοκαιρινούς μήνες που το είχαν στερηθεί. Ένα άλλο που προσπαθούμε είναι ότι δεν θέλουμε τα παιδιά να σταματούν τις προπονήσεις τέλος Μαΐου και να επανέρχονται το Σεπτέμβρη Και γι’ αυτό το λόγο από τις 20 Ιουνίου ξεκινάει το ολοήμερο summer Καμπ Το οποίο απευθύνεται σε παιδιά που είναι μέχρι έκτη δημοτικού. Και αμέσως μετά τα αγωνιστικά τμήματα που αφορούν παιδιά από πρώτη γυμνασίου και πάνω Προπονούνται μέχρι και τις 20 Ιουλίου. Έτσι λειτουργούσαμε και πριν την πανδημία και γενικώς αυτά τα προγράμματα είχαν μεγάλη επιτυχία.

Ο στόχος σας με τα παιδιά ποιος είναι;

Αυτός είναι ο στόχος μας, έχουμε βγάλει και αρκετούς αθλητές που είτε έχουν επανδρώσει την δική μας ανδρική ομάδα είτε έχουμε δώσει σε άλλους συλλόγους. Στόχος είναι αυτός τα παιδιά να έρχονται και να φεύγουν χαμογελαστά. Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι και αυτό προσπαθούμε να περάσουμε και στα παιδιά, όπως χαίρονται στο σπίτι τους με ένα δώρο έτσι να ευχαριστιούνται παίζοντας μπάσκετ. Έτσι κι αλλιώς τα παιδιά πιέζονται από άλλους τομείς στη ζωή τους οπότε το μπάσκετ δεν πρέπει να είναι άλλος ένας τομέας πίεσης. Η νοοτροπία αυτή μας έχει βγει σε καλό καθώς περίπου το 95 με 96 τοις 100 των παιδιών που θα έρθουν στη νίκη Αμαρουσίου θα συνεχίσουν να παίζουν basket. Και να συνεχίσουν και στην μετέπειτα ζωή τους ως αθλητές, ως προπονητές, ως έφοροι, ως παράγοντες.

Τώρα στα αγωνιστικά τμήματα ο στόχος είναι τα παιδιά να μάθουν όσο πιο σωστά γίνεται το παιχνίδι. Ξαναλέω όμως και πάλι το παιχνίδι. Είτε χάσουν είτε κερδίσουν η προσπάθειά τους να είναι γύρω από αυτό. Και σε αυτό τον τομέα πάμε καλά τα τελευταία χρόνια συμμετέχουμε σε όλες τις οργανώσεις της Ε.Σ.Κ.Α., μετράμε αρκετές επιτυχίες. Είναι γεγονός ότι προσπαθώντας να τους μάθουμε σωστά το μπάσκετ εισπράττουμε και τα αποτελέσματα τα οποία εννοείται αφορούν τα παιδιά.

Όση ώρα μου μιλάτε αντιλαμβάνομαι πως υπάρχει ένα οργανωμένο πλάνο πίσω από κάθε κίνησή σας.

Έχουμε ένα πλάνο από το οποίο δεν παρεκκλίνουμε και αυτό μας βοηθάει να σχεδιάζουμε και τα επόμενα μας βήματα με βάση και την εμπειρία των χρονών. Θέλουμε τα παιδιά να είναι ευχαριστημένα και να έχουν κίνητρο. Αυτό προσπαθούμε και πιστεύω και ελπίζω πως τα έχουμε καταφέρει.

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

 “Θέλουμε τα παιδιά να αγωνίζονται σε υψηλότερα επίπεδα”

Coach τι πρέπει να γνωρίζουμε για εσάς;

Εγώ είμαι Αναστάσιου Χρήστος είμαι βοηθός προπονητής στην ανδρική ομάδα και συνεργάτης με τον Παναγιώτη Ζώτο. Είμαι αρκετά χρόνια στην νίκη Αμαρουσίου, με κάποια διαλείμματα βέβαια, ήμουν στον εθνικό τρία χρόνια και ξανά ήρθα. Εδώ στο Μαρούσι κάνουμε μία δουλειά με πρώτο στόχο τους μικρότερους.

Πως βλέπετε αυτές τις ηλικίες σε σχέση με το μπάσκετ;

Έχουν ένα μειονέκτημα αυτές οι ηλικίες, καθώς τα δύο χρόνια που χάσανε με βάση τη δική μου θεωρία μετράνε για τέσσερα. Εμείς όμως ασχολούμαστε πολύ με τα παιδιά προσπαθούμε να τους βάζουμε να αγωνίζονται και σε υψηλότερα επίπεδα ώστε να παίρνουν εμπειρία. Ειδικά φέτος τα παιδιά που είναι στο under 21 παίξανε 38 ματς.

Σε σχέση με όσα είχατε στο μυαλό σας πως πήγε η φετινή χρόνια;

Πήγε πάρα πολύ καλά. Η ανδρική ομάδα βγήκε τέταρτη, το Under πήγε στο φάινάλ-φόρ. Οπότε είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Ο στόχος για την επόμενη χρονιά είναι ο ίδιος που ήταν και φέτος, να χρησιμοποιήσουμε νέα παιδιά για την ανδρική, να είναι καλύτεροι από πέρσι και να ενισχύσουμε κι εμείς τα κενά μας με όποιο τρόπο μπορούμε. Είμαστε μια ομάδα με ένα βασικό budget, οπότε εφόσον κινούμαστε σε αυτό το μοτίβο και πήγε επιτυχημένα θα το συνεχίσουμε έτσι.

Πως ενισχύετε την αυτοπεποίθηση των παικτών σας;

Αυτό έχει να κάνει με την ηλικία. Άλλο ένα νέο παιδί 21 χρόνων. και άλλο ένας άντρας 35. Τα νέα παιδιά τα έχουμε όσο μπορούμε από κοντά Με ψυχολογική υποστήριξη. Με τους μεγάλους είναι πιο απλά τα πράγματα πίνουμε ένα καφέ και το λύνουμε.

 

 

ΖΩΝΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ –  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΤΡΙΚΗΣ

 ‘’O κορμός μας αποτελείται από νέα παιδιά’’

Ονομάζομαι Παναγιώτης Ζωντός και είμαι στην ομάδα από το Νοέμβρη. Ήμουνα και πριν πέντε χρόνια εδώ οπότε το περιβάλλον μου είναι αρκετά γνώριμο. Μου ζητήθηκε να έρθω στην ομάδα ώστε να βοηθήσω στο κομμάτι της αντρικής που το Νοέμβρη βρισκότανε σε μία δύσκολη κατάσταση αγωνιστικά Κάτι το οποίο καταφέραμε πάρα πολύ εύκολα από αρχές Φεβρουαρίου. Η τέταρτη θέση στην οποία και τερματίσαμε για μας ήταν ένα πρωτάθλημα σε σχέση με το πως ξεκίνησε η σεζόν.

Τι ήταν αυτό που κατά την γνώμη σας έκανε αυτή την συνθήκη εύκολη;

Καταρχάς μοιράστηκαν ρόλοι στα παιδιά. Πήραμε τα καλύτερα στοιχεία από κάθε παιδί, ξεκαθαρίσαμε ορισμένα πράγματα στην ομάδα, καθώς ο κορμός αφορούσε κυρίως νέα παιδιά, γεγονός το οποίο κάνει πολύ εύκολο το να μπερδευτεί κάνεις και να μη γνωρίζει πώς να κινηθεί. Τα ξεκαθαρίσαμε δουλέψαμε πάνω σε αυτά τα κομμάτια και στο τέλος του πρωταθλήματος παίξαμε πάρα πολύ όμορφο μπάσκετ με αυτοματισμούς και το χαρήκαμε κιόλας.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που συναντήσατε φέτος;

Καταρχήν έπρεπε να αντιστρέψω το άσχημο κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα, υπήρχε μία αίσθηση ηττοπάθειας. Έπρεπε να αισθανθούμε περήφανοι γι’ αυτό που είμαστε να εμπιστευτούμε το συμπαίκτη μας και στη συνέχεια τον εαυτό μας. Έτσι, εστιάσαμε στην ψυχολογία και δημιουργήσαμε ένα όμορφο κλίμα και αισθανόμουν και εγώ ίδιος καλύτερα, το έβλεπα και στα μάτια των παιδιών έρχονταν με πολύ καλύτερη διάθεση στις προπονήσεις. Γεγονός πολύ σημαντικό καθώς ταλαιπωρηθήκαμε κι εμείς όπως και όλες οι ομάδες με τραυματισμούς μετά τη διακοπή της πανδημίας. Ξεπεράσαμε πάρα πολλά εμπόδια και βάση του αποτελέσματος είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι.

Υπάρχουν στιγμές μέσα στην χρόνια που θυμάστε έντονα;

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι ήταν εκτός έδρας νίκη μας μέσα στην Κω που ουσιαστικά έβαλε την σφραγίδα της παραμονής μας στην κατηγορία. Ένα παιχνίδι το οποίο πήγαμε χωρίς τέσσερις βασικούς μας παίκτες λόγω κορονοϊού ή τραυματισμών. Όταν ήρθε αυτή η νίκη πατήσαμε στα πόδια μας κι αισθανθήκαμε σιγουριά κυρίως είναι οι παίκτες ότι εδώ είμαστε και μπορούμε να κάνουμε πράγματα, έχουμε δυνατότητες.

Πως έχετε στο νου σας την σχέση προπονητή – παίκτη;

Είναι δύσκολες οι σχέσεις. Βασικά καλύτερα να πω ότι είναι δυσδιάκριτες οι καταστάσεις όσον αφορά τα ερασιτεχνικά σωματεία. Στα επαγγελματικά σωματεία υπάρχουνε ξεκάθαροι ρόλοι γιατί Υπάρχουν οριοθετημένα τμήματα και καταστάσεις, υπάρχουν άνθρωποι που αναλαμβάνουν συγκεκριμένα έργα. Στα ερασιτεχνικά σωματεία όλοι μας λαμβάνουμε αρκετούς ρόλους. Εκεί που είναι το μυστικό να μπορείς να κρατάς ισορροπίες και να σε αισθάνεται ο παίκτης σαν πατέρα του σαν δάσκαλο του σαν προπονητή του και αυτό δεν κερδίζεται μέσα από αυστηρότητα ή από ποινές, αυτό το κερδίζεις εσύ με την προσωπικότητά σου σαν άνθρωπος και από τον τρόπο που τους αντιμετωπίζεις. Να καταλαβαίνουν ότι αυτό που τους λες άλλες φορές με φωνές ή άλλες φορές με στοργή είναι για το καλό τους και δεν έχει να κάνει με προσωπικά θέματα. Απλά παίρνεις ένα παράδειγμα από κάποιο παίκτη για να το ακούνε όλοι και ισχύει για όλους. Πιστεύω πως το έχουμε καταφέρει στο μέγιστο αυτό.

 

 

ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

“Η Νίκη Αμαρουσίου χαρακτηρίζεται από δημιουργικότητα και δράσεις”

1)Πείτε μας λίγα λόγια για την θέση σας και τις αρμοδιότητες στην Νίκη Αμαρουσίου.

Η Νίκη Αμαρουσίου είναι μια ομάδα με αξιόλογη πορεία στις εθνικές κατηγορίες. Είναι χαρά για μένα που την φετινή σεζόν είμαι υπεύθυνος ακαδημιών και προπονητής στα τμήματα παμπαίδων και προμίνι καθώς και βοηθός στην ομάδα Ανδρών και νέων. Αισθάνομαι σαν μέλος μια μεγάλης οικογένειας. Η αγάπη των παιδιών για το άθλημα και ο ενθουσιασμός τους είναι για μένα η μεγαλύτερη ικανοποίηση. Καθ’ όλη την διάρκεια της μπασκετικής περιόδου είχαμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε νέα ταλέντα και να δώσουμε την ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές να προπονηθούν παίρνοντας τις σωστές βάσεις με ορθή καθοδήγηση. Μέλημα μας ήτανε η ανάπτυξη του ομαδικού πνεύματος και της αλληλεγγύης ανάμεσα στα παιδιά.

2) Πως κύλησε η φετινή χρόνια σε όλα τα επίπεδα;

Η φετινή χρονιά στην Νίκη Αμαρουσίου χαρακτηρίζεται από δημιουργικότητα και πολλαπλές δράσεις. Η αντρική ομάδα κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο κατάφερε να τερματίσει 4η στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ εθνική κατηγορίας. Η ομάδα των νέων συμμετείχε στο f4 της Αθήνας καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση. Όλα μας τα τμήματα συμμετείχαν σε πολλούς αγώνες όλη την χρονιά σε τουρνουά της Αθήνας αλλά και στο Ranch tournament στο Σοφικό Κορινθίας, όπου το τμήμα των Μίνι πήρε την πρώτη θέση και το τμήμα των παμπαίδων την 3η θέση. Μέλημά μας είναι μετά την απουσία 2 ετών λόγω κορονοϊού τα παιδιά να επανέλθουν στο αγαπημένο τους άθλημα χωρίς περιορισμούς πια και να ζήσουν την χαρά του παιχνιδιού.

3) Πως βλέπετε την επόμενη μέρα, την σεζόν που έρχεται;

Η ομάδα θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της δίνοντας την ευκαιρία στα νέα ταλέντα που αναδείχθηκαν από το προπονητικό πρόγραμμα της χρονιάς, να στελεχώσουν το ανδρικό τμήμα της ομάδας ,σε βασικές θέσεις. Στα άμεσα σχέδια μας είναι η οργάνωση events όπως 3on3 και συμμετοχή σε τουρνουά εκτός συνόρων, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του συλλόγου. Ο βασικός άξονας του οράματος μας για την Νίκη Αμαρουσίου, είναι η χαρά των παιδιών και η ανάδειξη του αθλητικού τους πνεύματος.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΥΠΡΙΤΖΟΓΛΟΥ – ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΝΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

 “Κάθε χρόνο ζω μια νέα εμπειρία με την παρέα μου, έτσι αισθάνομαι την Νίκη”

1) Πείτε μου λίγα λόγια για τη θέση σας στο Μαρούσι.

Στη Νίκη Αμαρουσίου ήρθα το 2011,στην πρώτη χρονιά της ομάδας στη Γ’ εθνική. Μετά από τόσα χρόνια η ομάδα έχει καθιερωθεί στις εθνικές κατηγορίες και κάθε χρόνο διεκδικεί με συνέπεια τις υψηλότερες θέσεις τις βαθμολογίας. Εδώ έχω περάσει τα περισσότερα μπασκετικα μου χρόνια, έχω ζήσει χαρές και λύπες, έχω κάνει φίλους, έχω εκτιμήσει ανθρώπους και φυσικά έχω πάρει ανταπόδοση. Δεν κρύβω ότι κάθε αγωνιστική περίοδος που ολοκληρώνεται, υπάρχει μια μελαγχολία γιατί τα χρόνια περνούν και η διαδρομή μου στα παρκέ πλησιάζει αλλά ταυτόχρονα υπάρχει και μια ανυπομονησία για την καινούργια σεζόν, να ζήσω άλλη μια νέα εμπειρία με την παρέα μου, γιατί έτσι αισθάνομαι την Νίκη, παρέα μου.

2) Πως βιώσατε την φετινή σεζόν με την ομάδα σας;

Για την χρόνια που ολοκληρώθηκε, αυτό που έχω να πω είναι ότι με όσα προβλήματα και αν μας δημιούργησε η κατάσταση με τον covid και τις συχνές απουσίες παιχτών καταφέραμε και δέσαμε σαν ομάδα. Αυτό οφείλεται στους χαρακτήρες των παιδιών που ήταν εξαιρετικοί, αλλά και στο τεχνικό επιτελείο με τη δουλειά του. Όσο περνούσε ο καιρός γινόταν σύμμαχος μας, βρήκαμε τους ρόλους μας ο καθένας και καταφέραμε να κάνουμε έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο και να κάνουμε νίκες απέναντι σε ομάδες που κάθε Κυριακή καίγονταν για τους 2 βαθμούς. Ο χαρακτήρας που έδειξε φέτος η ομάδα είναι η κληρονομιά μας για τη νέα σεζόν όπου θα είμαστε ακόμα περισσότερο ανταγωνιστικοί.

 

3) Η θέση του αρχηγού έχει κάποιες ευθύνες. Πως το αντιλαμβάνεστε εσείς αυτό;

Όσον αφορά εμένα ο ρόλος μου στην ομάδα είναι να κάνω ότι περνά από το χέρι μου να είμαστε όλοι μια παρέα, να χαιρόμαστε αυτό που κάνουμε κάθε μέρα, να συμβουλεύω τα νεότερα παιδιά πώς μπορούν να γίνουν καλύτεροι σε παιχτικό επίπεδο αλλά και σαν νοοτροπία για να μπορέσουμε στο τέλος να πούμε ότι όλοι μαζί δώσαμε το 100% για την ομάδα.

 

ΜΑΡΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ -ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΝΤΡΙΚΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΕΚΕΝΗΣ – ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΝΤΡΙΚΗΣ

“Η ομάδα αυτή είναι σαν οικογένεια… στη Νίκη δίνουν σημασία σε όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως”

Μάρκος Γεωργακόπουλος
Γιάννης Τσεκένης

Πείτε μου λίγα λόγια για την σχέση σας με την Νίκη Αμαρουσίου.

Μ.Γ: Εγώ είμαι 6 χρόνια στην ομάδα. Ήμουν εδώ στα 20 και ξαναήρθα. Επέλεξα να έρθω και πάλι εδώ, γιατί η ομάδα αυτή είναι σαν οικογένεια. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι καταπληκτικό, μας τα παρέχουν όλα ακόμα και ζεστό νερό που σε πάρα πολλές ομάδες δεν υπάρχει. Είχαμε αγώνες φέτος στην Γ’ Εθνική που κάναμε μπάνιο με κρύο νερό σε άλλα γήπεδα. Εδώ βλέπεις ότι όλοι προσπαθούν πάρα πολύ, οι πρόεδροι, η διοίκηση με μεράκι το καλοκαίρι ακόμα και το χειμώνα με τα χιόνια φέτος ήρθαν και τα καθάρισαν όλα μόνοι τους. Όταν βλέπεις τέτοια πράγματα θες να μείνεις και προσπαθήσεις και εσύ για το καλύτερο.

Γ.Τ: Εγώ είμαι από μικρό παιδί στην Νίκη Αμαρουσίου, από τις ακαδημίες και έχω φτάσει να παίζω και στην αντρική, επομένως έχω δει το ευρύτερο φάσμα της ομάδας. Αυτό που αγάπησα εδώ ήταν ότι ο σύλλογος ασχολούταν το ίδιο με όλα τα παιδιά. Έδινε ευκαιρίες και τα βοηθούσε να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ο σύλλογος πάντα δίνει σημασία και στον άνθρωπο πίσω από τον αθλητή και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Από τους προλαλήσσαντες κατάλαβα πως η φετινή χρονιά ξεκίνησε άσχημα, αλλά κατέληξε πολύ καλά. Πως το ζήσατε εσείς αυτό;

Μ.Γ: Η ομάδα χτίστηκε πάνω σε κάποιους έμπειρους αθλητές σε συνδυασμό με νέα παιδιά που δεν είχαν ξαναπαίξει σε εθνικές κατηγορίες. Λόγω του Covid, των τραυματισμών, της αλλαγής προπονητή, αργήσαμε να βρούμε ένα ρυθμό. Όμως το αλλάξαμε αυτό και ο δεύτερος γύρος ήταν ένας γύρος πρωταθλητισμού. Ευελπιστούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα και να την δούμε και ψηλότερα.

Γ.Τ: Συμφωνώ απόλυτα με το Μάρκο. Ειδικά στην σημερινή εποχή και σε τέτοιες κατηγορίες που μιλάμε για μη επαγγελματισμό, όπου οι άνθρωποι που αγωνίζονται έχουν τις δουλειές τους καθιστά αρκετά δύσκολο το έργο της ομάδας. Βάση αυτού συν των νέων που είχαμε στην ομάδα, όπως ήμουν και εγώ πήγε πάρα πολύ καλά και ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ποιες ήταν οι πιο έντονες στιγμές σας φέτος;

Μ.Γ: Εγώ θα έλεγα το παιχνίδι με την Μύκονο, καθώς είναι μια ομάδα με παιδιά πολύ έμπειρα παιδιά και δυνατή ομάδα. Όπως και η νίκη στην Κω. Δεν είχαμε βρει ρυθμό ακόμα και αυτή η νίκη σηματοδότησε την αρχή μιας καλής πορείας που είχαμε έπειτα.

Γ.Τ: Εγώ θα σταθώ στο παιχνίδι με την Μύκονο, γιατί είχαμε την ευκαιρία να δούμε και ομάδες με πολύ έμπειρους παίκτες ακόμα και μεγαλύτερων κατηγοριών που δεν θα έχεις την ευκαιρία πολλές φορές να το αντιμετωπίσεις αυτό.

Share me...

Η καλύτερη μπασκετική ιδέα και διαδικτυακά

Κύπρου 7 Μοσχάτο
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© Zone Press. All rights reserved.