Ζάλγκιρις: Ανακοίνωσε Sold Out με τον Ολυμπιακό ένα μήνα πριν το παιχνίδι

,

Η Ζάλγκιρις θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, την 1η Μαρτίου, για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και οι οπαδοί της Λιθουανικής ομάδας φρόντισαν να μην πέφτει καρφίτσα στο γήπεδο από τώρα.

Η Ζάλγκιρις έχει το πιο φανατικό κοινό στην EuroLeague. Και η τελευταία απόδειξη δεν άργησε να έρθει, αφού έναν μήνα πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (1/3) για την 27η αγωνιστική της διοργάνωσης, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν!

Στην πραγματικότητα βέβαια αυτό δεν θα έπρεπε να θεωρείται έκπληξη. Όχι από την στιγμή που η λιθουανική ομάδα μετράει 27 συνεχόμενα Sold Out, με το σερί της να έχει ξεκινήσει από τον δεύτερο περσινό εντός έδρας αγώνα της στην EuroLeague.

Η λιθουανική ομάδα απειλεί μάλιστα το δικό της ρεκόρ, αφού αν κάνει 17/17 Sold Out θα ξεπεράσει την περσινή επίδοσή της, που ήταν 16/17 Sold Out στην κανονική περίοδο, συν ένα ακόμα που έκανε στα playoffs.

https://twitter.com/bczalgiris/status/1751900940557332639

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *